nattstyle

Nathalie Lundin

CAMP USA

Publicerad 2014-10-20 11:03:17 i My days <3,

Igår var första träningen på CAMP USA! Det kom alltså tre amerikaner direkt från arlanda för att träna oss nu i en vecka! Tränaren som tränar oss (Dragons) heter Leroy McCullough och är landslagscoach och har tränat/ tränar jättestora lag i USA som typ Cheer Athletics osv (så fucking coolt!) 
Han var så jäkla grym och vi gick frammåt sjukt jävla mycket på bara tre timmar. Helt sinnessjukt. Är så fkn taggad på denna vecka och det här koreografilägret där vi alltså kommer få säsongens program!! 
Igår tränade vi i tre timmar men resten av veckan kommer bli 4,5 timmar! 17:30 till 22. Måste rulla direkt till hallen efter skolan. Hejdå middagar! 
Det var lite kul igår efter träningen där alla såg på instagram att det var ebola-larm på arlanda och amerikanarna hade ju preciiis kommit därifrån hahaha. Paniken från vissa var ju klockren. 
Ebola smittas ju och cheerleading är ju för fan den mest intima sporten som finns.... Scary. Men det var tydligen falskt larm så vi kööööör på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela