nattstyle

Nathalie Lundin

Länkbyte!

Publicerad 2011-09-30 21:13:46 i My days <3,

 
Nu kör vi ett länkbyte! Det är med en härlig tjej som vågar vara sig själv, jag tycker att hon har en riktigt skön och bra blogg som jag verkligen tycker att ni ska kolla in!! Riktigt bra bilder oxå! :D
Klicka HÄÄR, eller på bilden!

Fredag i Stan!

Publicerad 2011-09-30 19:14:09 i Utgång,

Hey! Är hemma från stan med Niki! Det var väldigt kul med massa skrattattacker.. pinsamheter! Haha! :D Vi hade sjukt roligt och letade PRAO-platser, men antingen fick man ett nej, eller ett " kom tillbaka senare ikväll" men vi surade inte för det! Snarare tvärtom! Men det är ju liksom storstaden! Så vi bestämde oss för att Ta en annat tur till Sollentuna Centrum istället! För det är galet fint där!! Så vi ska försöka hitta någonting där istället ;) Det blev ingen shopping, stolt! Jag klarade mig, haha! Fast det blir nog shopping imorgon..hihi. Påväg hem så skrattade jag och Niki så vi dog! Ni ska bara veta! Men vi tog iallafall jättemysiga bilder. Och det var ju väldigt fint eftermiddags väder i stan idag.

Jag lägger upp flera bilder senare ikväll. Puss!! ;D

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela