nattstyle

Nathalie Lundin

Sista dagen i skolan innan lovet

Publicerad 2013-03-28 22:47:00 i My days <3,

 
Jag har ju egentligen redan berättat det mesta om min dag men det är nästan värt att ta upp hemkunskapen alltså..Så otroligt roligt. Vi satt och dunkade musik medans de andra gjorde mat (vi har så på hemkunskapen i nian att vissa lagar mat och vissa gör skriftligt arbete och sedan tvärtom osv) Riktigt kul ändå.
 
Mycket mat man får på hemkunskapen, haha lol, fattig skola.

Påsklov!

Publicerad 2013-03-28 22:40:38 i My days <3,

 
Åhh äntligen! Lov. Äntligen alltså. Efterlängtat till tusen. Jag ska föröka hinna med allt jag vill och behöver hinna med! Imorgon åker jag till Kalmar för att hälsa på släkten, men jag hoppas jag kan blogga som vanligt ändå.
 
Min dag var faktisk jättebra, allt plugg blev klart. Vi firade vår lärare som fyller 27 imorgon. Vi köpte choklad och en stor vit ros. Haha söta vi är. Grattis Mia!
Resten av dagen bestod väl mest av godisätande och oseriösa lektioner egentligen, haha det är så vi rullar såhär dagen innan ett lov. Sista lovet i grundskolan. Weeho. Syns imorgon babes.
 
Kör på en ego-bomb med liite halft oseriösa bilder

Skrivkramp

Publicerad 2013-03-28 00:02:07 i My days <3,

 
Wow, grymt väder idag! Gillar't! Idag var då näst sista dagen innan lovet, ska bli så sjukt skönt. Musikprovet är klart och jag har precis skrivit klart fysiken. Jag har hållt på sedan tre i eftermiddags, helt sick!! Och jag är klar nu...vid midnatt. Känner mig dock väldigt stolt, vad gör man inte för sina betyg, eller hur!? Haha fyfan, nu har jag fan höga förväntningar på ett bra betyg asså... Vill inte att allt det här ska ha varit i onödan. Känner mig som en jävla satsare, wihoo. Nu kan jag iallafall sova och vara nöjd. Jag vill göra fler inlägg än bara ett, men jag borde verkligen sova nu, vi hörs imorgon, sov gott allihopa. Puss
 

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela