nattstyle

Nathalie Lundin

Mini-Roadtrip

Publicerad 2012-04-30 18:25:11 i Allt möjligt,


Glad Valborg allihopa (om man brukar säga så?) Hoppas alla får en rolig och mysig valborg!
Jag ska med familj åka till Skälby och fira. Köpa lite gott, kolla på brasan osv. Hoppas att det blir roligt! Lite tidigare idag vid 15 så kom pappa hem. Då åkte vi till Veddesta och handlade lite grejor och sen åkte vi vidare till Mammas jobb (Karolinska Sjukhuset) för att hämta upp henne. Det tar ett tag dit så det blev en liten roadtrip i miniformat. Jag passade på att dra ner rutan på bilen och sola lite i den heta solen, gillar't! På hemvägen upptäckte vi en ny liten stad, det var nybyggda hus och såg grymt mysigt ut. Jag tror att det var någonstans nära Solna. Skulle faktiskt inte tacka nej till att bo där! Men nog om det...Det blev en mysig liten roadtrip iallafall!

Nu blir det UTE-middagar!

Publicerad 2012-04-30 17:47:23 i Allt möjligt,


Såhär när solen och våren kom på riktigt så tyckte vi att det var dags för att ta fram sommar bord- och stolar. Det är så otroligt mysigt att sitta och äta ute varenda kväll på altanen som blev byggd förra året! Nu kan vi sitta där aven när det regnar, älskar't! Det bästa är ju när man grillar och sitter där.. finns nästan inget bättre.

Mammas hemmagjorda

Publicerad 2012-04-30 12:19:00 i Mat,


Hejsan! Grymt väder idag, helt sjukt hur mycket bättre man mår av lite sol! Och dessutom så är det ju valborg, jag berättar mer om vad jag ska göra senare. Har varit ute en massa hitills idag och solat lite smått.. Nu kommer ju sommarkänslorna, åhh vad jag älskar det! Nu ska jag äta lunch och det blir mamma hemmagjorda paj, favoriten! Grymt gött. Hare bra.

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela