nattstyle

Nathalie Lundin

Tagga en härlig dag med gympabrudarna!!

Publicerad 2012-09-30 11:22:00 i Gympa,

 
 
 
 
Det blev inget skrivet igår, ber om ursäkt för det! Men sånt händer.
Idag blir det iallafall en dag med bästa laget! Vi ska först träna som vanligt och sen ska vi åka till ett hemligt ställe och göra hemliga aktiviteter som våra tränare har planerat, vi får se vad vi kommer göra!! Jag skriver såklart om det ikväll! Förrut har hemliga aktiviteter till exempel varit dans, klättra på väggar i ett klätterväggcenter, 5D-bio osv. Så vi får se vad det blir den här gången!
 

Skolfoto <3

Publicerad 2012-09-28 16:30:47 i Bästa! <3, Foto - Nathalie, Foto - Speciella tilfällen, Glad eller vad?,

 
Här är då bilderna, på mig och klassen! Jag är faktiskt riktigt nöjd med båda! Och man har ju bästa klassen, 9c. Loove! Fast jag har ju ännu fler foton att vänta på, vi har inte fått skolkatalogen och där ligger ju BLB-fotot! Och sen kan man ju alltid hoppas på att man kom med på någon bild på någon av dom första sidorna i skolkatalogen. Inte så stor chans, men ändå!

Bästa fredag!!

Publicerad 2012-09-28 12:57:00 i Foto - Nathalie, Glad eller vad?,

 
Åh vad skönt att det är fredag! Det har varit en riktigt bra och rolig dag, vi slutade 12 och hade inget prov. Otroligt skönt! Och skolfotona låg ÄNTLIGEN i brevlådan när jag kom hem! Så jag ska kolla på dom nu, och jag kommer såklart visa på bloggen! Hoppas det blev bra, det här är ju sista skolfotot i Viksjöskolan, yay!
 

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela