nattstyle

Nathalie Lundin

ENKELT

Publicerad 2014-08-31 18:25:55 i My days <3, Skönhet,

Körde på riktigt enkla naglar den här gången. Älskar den här färgen också. Om jag inte får ha långa naglar så tänker jag iaf ha färg.

BILTUR

Publicerad 2014-08-31 18:19:56 i My days <3,

Idag fick jag äntligen testa att köra våran nya bil! Ska vara ärlig, lite svårt var det fan! Att gå från en bil till en annan är inte så lätt asså, men det kommer! Ska även anmäla mig till körskolan så jag kan lära mig ännu mer och ta körkort så fort det bara går när jag fyllt 18! Taxi-Natta lär ju bli mitt mellannamn. 


NEW IN - BASICS

Publicerad 2014-08-31 11:48:00 i New in,

Det här var behövligt. Basics har jag haft ont om så det bara skriker om det, jag vill ju inte alltid vara typ finklädd, speciellt i skolan är det ju asskönt att rulla runt i en tjocktröja. Ni har ju även koll på min brist av byxor och jeans, har varit tvungen att ha kjol och mina pösiga byxor i skolan flera gånger så jäklar vad fint det satt med ett par vanliga klassiska ljusa jeans. 
Btw det var i Täby C jag shoppade, det har blivit sjukt stort!! 
Jeans - Hollister (ända affären som har jeans som faktiskt passar mig..)
Grå tjocktröja . Gina Tricot
Mörkgrått sportlinne - Gina Tricot
Tre vita random toppar - BikBok
 
Kommer komma en närmare titt på allt som vanligt. 

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela