nattstyle

Nathalie Lundin

NAILS

Publicerad 2014-05-31 15:10:26 i My days <3, Skönhet,

Cheersäsongen är slut vilket betyder att man får ha långa naglar igen! Hahah jag har så jäkla ont i fingrarna efter att ha levt med avklippta naglar, usch trivs inte alls haha. Dock är cheerleading helt klart värd den uppoffringen! 
Men nu tog jag mig tio minuter till att köra på vita tippar! Kan göra en video på hur jag gör nästa gång. Han dock bara sätta på dom och inte fixa så mycket! Bästavän är viktigare! Men det blev någonting iaf! 

LUGN MORGON

Publicerad 2014-05-31 14:18:46 i My days <3,

Shit vad jag behövde denna långa sovmorgon! Så skönt att bara vakna när man vill, i lugn och ro göra frukost och bara chilla. Min förkyldning är dessutom värre så vila behövdes! Mysmorgon! 


CHEERLEADING RM

Publicerad 2014-05-30 23:25:24 i Bästa! <3, Gympa, My days <3, Träning,

Jag är då hemma efter en lång dag i Nyköping där jag och mitt lag Divine tävlade! Shit vilken dag! Vi slutade på 5:e plats och det är vi faktiskt nöjda med, med tanke på hur jäkla mycket vi gått igenom under året och vilken berg-och-dal-bana det har varit är det egentligen sjukt att vi ens tog oss till Nationals! Så stolt. Bästa Divine.

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela