nattstyle

Nathalie Lundin

En bra tisdag.

Publicerad 2012-07-31 16:13:00 i My days <3, New in,

 
Hey! Jag har haft en riktigt bra dag idag! Shoppat lite, blivit Helgens Awesome, tjänat pengar, tränat osv. En riktigt bra dag har det varit! Och "Helgens Awesome" är Keelas tävling (som typ är som helgens blogg) Och jag var en av dom två vinnarna, helt sjukt! Jag blev otroligt glad, och statistiken flyger just nu, älskar't! Och Keela är ju typ känd..Coolt!
 
 
Jag var då i Jakobsberg. Jag köpte en sommar/fest klänning, en tubtopp och en sport-BH! Jag kan förklara varför Sport-BHn är guldig...Det är för att vi ska köpa sådanna för gympan. Haha. Men den var faktiskt snyggare på kroppen än när man bara ser den!

Tisdag!

Publicerad 2012-07-31 09:24:34 i Allt möjligt, Foto - Nathalie, My days <3,

 
God morgon! 2 dagar kvar till Paris!
Igår fick jag massa saker gjort, det kändes riktigt skönt och bra! Dessutom har Niki kommit hem från en månad i Iran, yaay! Vi får se om vi hinner hitta på något innan jag åker iväg, annars blir det efter Paris. Men idag vid 10 ska jag till Jakobsberg Centrum och köpa lite saker som måste införskaffas. Bland annat en guldig sport-BH från HM som vi ska ha till Gympan, haha. Lite roligt faktiskt! Jag får se om jag lyckas hitta den!
 

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela