nattstyle

Nathalie Lundin

Naglarna är klara för balen!

Publicerad 2013-04-30 22:19:03 i Bästa! <3, Skönhet,

 
Som jag skrev fixade jag och Niki naglarna igår. Vi är så sjukt nöjda! Det är grymt ovant till en början men man vänjer sig förvånansvärt snabbt faktiskt! Helt seriöst kan man inte sluta titta och typ pilla på dom, haha. Så sjukt roligt att det blev så bra! Nu är naglarna redo för bal iallafall. I like. Det är alltså gelénaglar och INTE lösnaglar, så de kommer sitta i någon månad om man inte filar ner dom.
 

Måndagskväll i Rissne

Publicerad 2013-04-30 21:19:09 i Foto - utgång/Vänner,

 
Wehå, i gårkväll spenderade jag och Niki eftermiddag och kväll i Rissne hos en tjej som fixade våra naglar till balen, hon var helt jäkla grym, och naglarna blev hur fina som helst, jag visar resultat lite senare. Vi var klara runt 21 och drog därefter till Domken i Rissne...Efter några minuters förrvirrande i en jävla skog, haha lol. Vi fick dock skjuss hem vilket var otroligt skönt. Bra måndagskväll, inget plugg heller! Jag gillar det här!
 

Söndags-shopping

Publicerad 2013-04-28 21:03:05 i Shopping och Mode,

 
Shit vilken fullspeckad dag! Imorse tog jag mig till Kista för att shoppa lite, hittade faktiskt rätt bra saker! Och sedan träning efter det osv.
Men i Kista kirrade jag hem dessa saker, det kommer bättre bilder senare. Skorna är egentligen främst till spexfotot på fredag! Haha samma sak med pistolen jag köpte på BR... hahah låål, jag ville vara lika cool som alla 7åriga små killar. Nej men jag ska ju vara FBI-agent så jag var ju tvungen, haaa.
 

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela