nattstyle

Nathalie Lundin

#TBT NYC

Publicerad 2013-10-31 11:58:56 i My days <3,


Var inne på weheartit och såg massa bilder på New York, och fyfan vilken ångest jag fick.. Jag vill så gärna tillbaka till min absoluta favoritplats. New York City. Det är sjukt hur jag kan känna ångest för en jäkla stad?? 
Åhh jag vill dit. Längtar tills jag blir vuxen och kan flytta till USA, skulle vara en riktig dröm. SKEV

Publicerad 2013-10-30 23:36:49 i My days <3,


Har precis satt mig i soffan just nu efter en GALEN träning! Jag kommer se förlamad ut när jag går imorgon, wiie älska träningsverk! Nej men det känns grymt nu efteråt faktiskt. 
Slänger in ett par bilder på det. Lagom skevt. Ha en bra kväll! Puss
 


INCIDIOUS 2

Publicerad 2013-10-30 20:47:59 i My days <3, Utgång,


Wii det blev kvällsbio igårkväll, skräck till och med. Jag, Niki och Amanda rullade iväg till Heron City och kollade på Incidious 2. JÄKLAR vad jag skrek till då och då, hahah. Den var otroligt skrämmande vid vissa tillfällen men ärligt talat kunde det varit mycket värre, inte alls risk för mardrömmar. Men det var värt att kolla! Definitivt. 

Åkturen hem gick ju lite som det gick... Hahahah herregud vad kul det var. Träffade på galet roliga människor både i skärholmen och senare i Jakan. Haha knas. Men det var en lyckad kväll! 

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela