nattstyle

Nathalie Lundin

God morgon!

Publicerad 2012-06-30 09:51:02 i Foto - Coolt/Inspiration, Gympa, My days <3,

 
God morgon! Vädret har ju försämrat sig igen. Det var ju trist! Men en sak som är rolig är att min syster är iväg för att tatuera sig! Jag tror att det blir hennes stjäntecken (skorpionen) på utsidan av vristen. Med lite blommor runt omkring också. Det blir nog jättefint! Jag längtar tills hon kommer hem. Nu måste jag verkligen städa mitt rum för det är kaos! Och eftersom jag får min nya säng den 4:e så måste det se hyfsat ut. Efter lunch ska jag ta mig till Stinsen för att köpa lite saker som jag visar/berättar om senare. Kram
 
Random bild från nu i veckan :D

29 Juni

Publicerad 2012-06-29 21:47:36 i My days <3,

 
Hej allihopa! Som jag sa förut så tog mamma och jag en cykeltur. Det var en bra start på dagen (fast klockan var så mycket) Sen var vi i Jakobsbergs C och shoppade lite. Vi köpte bland annat presenter till Pappa och jag köpte en Bikini till mig själv. Sjukt nöjd! Jag kan visa bild på den senare. Sen har väl dagen bara rullat på. Nu kollar jag på en film så jag uppdaterar senare!
 
  

Fredag!

Publicerad 2012-06-29 11:57:00 i My days <3,

 
Hej! Egentligen brukar jag inte bry mig om vad det är för dag på sommarlovet, men nu råkade jag ha lite koll ;) Jag vaknade vid halv tolv idag! Det är verkligen inte likt mig, har aldrig gjort det förut! Och jag hatar att sova bort halva dagen. Så mitt uppvaknande vart ju inte det bästa.. Hoppas jag inte gör så igen. Jag vill ta vara på dagen ju. Tur att mamma väckte mig, annars hade jag väl sovt tills nu? Men jag tror det berodde på att jag behövde sömn. Jag har sovit ganska lite dom senaste dagarna, oopsi! (för några dagar sen skypade jag med två kompisar från 00 till 04:30....hoppsan!)
Men det blev ju ingen frukost för mig idag, mamma och jag gjorde plättar som brunch istället. Nu ska vi ta en cykeltur vid golfbanan och sedan vidare till Jakobsbergför lite REA- shopping. Ses senare!
 
Random bild från igår på mina älskade Allstars.

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela