nattstyle

Nathalie Lundin

------>Lindvallen imorgon<------

Publicerad 2012-02-29 21:58:59 i Skidåkning,


Okej, det börjar närma sig sängdax... okej inte riktigt än. Men vi ska gå upp hyffsat tidigt så vi kommer upp imorgon för att åka iväg till Lindvallen! Det ska bli galet kul! Jag hoppas att jag har med allt jag behöver... Men när vi kommer dit så ska vi nog ta oss ut i backen på direkten, men jag kommer blogga på kvällen :) Jag har saknat Lindvallen jättemycket eftersom vi inte var där förra året (annars har vi varit där varje år i 5 år) Så det ska bli grymt kul att komma tillbaka, jag ser det lite som ett andra hem <3 Fast nu är vi inte där i en hel vecka så det blir inget SPA och äventyrsbad den här gången...men kanske nästa år! :)

Lindvallen= Shit I love <3

Lill-lördag...

Publicerad 2012-02-29 20:57:31 i Glad eller vad?,


God kväll people!
Hur mår ni? Själv mår jag riktigt bra, för jag har varit aktiv på bloggen idag men jag är speciellt på bra humör för jag klickade hem den där klänningen trots allt! Jag säger inte vilken färg, det får ni se när jag har fått den, vilket troligtvis blir på måndag eller där någonstans :D Hoppas den passar bra bara! Men när pappa kom hem från jobbet idag så hade han med sig lite godis och det blev ju då onsdagsmys....lill-lördag! Mysmys <3 Annars har jag inte så mycket annat att göra förutom att tagga till Lindvallen imorgon!!

2012's skolavslutning?

Publicerad 2012-02-29 16:58:18 i Shopping och Mode,


Hey! Igårkväll satt jag och Niki i hennes säng och hade varsin dator i knäet och kikade runt lite på nelly.com.. Börjar bli en standardsak för mig nu, hah. Men vi hittade grymt snygga klänningar som jag är väldigt sugen på att klicka hem! Till skolavslutningen och sommaren, kanske våren eller fester skulle det ju sitta fint att ha denna fina klänning (vet inte vilken färg jag gillar bäst) Frågan är om jag ska göra det?? Vad tycker ni??Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela