nattstyle

Nathalie Lundin

Tagga 2012!

Publicerad 2011-12-31 22:38:57 i Bästa! <3,


ÄR ni taggade hörni?? Det är snart ett nytt och härligt år och jag hoppas att det blir jättebra!
Vi kommer närmare sommaren 2012 osv! Men jag är iallafall riktigt taggad och glad..! :D Vi var nyss nere i resturangen och åt middag och hade underhållning i bakgrunden i form av ett band som sjöng nya låtar som t.ex. Adele, Rihanna osv. Tjejen som sjöng var riktigt duktig! ;)

Men för någon timme sen gick jag och pappa ut och tände lite tomtebloss, jag ville göra ett hjärta av tomtebloss men det failade, Big Time! Hahaha..men det var kul ändå! Min pappa och jag har humor vi! :) Men nu sitter vi och taggar inför tolvslaget och ännu mer fest och fireworks! Jag ska exprimentera lite mer med tomteblossen sen ;)


Instagram bild, nytagen! :D

Jag på Instagram: nattan97

Sista dagen på 2011!

Publicerad 2011-12-31 17:01:36 i Glad eller vad?,


Hej igen!
Dagen har varigt riktigt bra, det är ju sista dagen på 2011 och jag har spenderat den riktigt bra! Och jag är påklädd och redo för Nyårsafton! Happy new year!! Eller vad säger ni? Bra eller dåligt? :D
Jag kommer att ha två olika outfits under kvällen/natten..Eller så blir det bara en, haha! Men jag hade tänka att ha en blå blus och svarta jeans till middagen på rasturangen och sen en klänning vid tolvslaget och resten av natten, låter det bra? ;D Jag ska visa dom sen :) Det här året ska vi inte skjuta upp raketer eftersom vi är i Romme, så vi får njuta av att titta på massa. OCh tända massor av tomtebloss, jag har med mig 60 tomtebloss, haha! Jag ska ju försöka tända alla :D

Nu glömde jag inte kameran!

Publicerad 2011-12-31 15:41:50 i Foto - allmänt,


Nämen tjena, det är sista dagen på 2011...wow!
Hoppas det blir ett bra år och jorden inte går under! :)

Men idag glömde jag inte kameran till skidbacken iallafall! Det är lite svårt att fota eftersom det är ganska kallt men jag fick till några bilder iallafall! Jag berättar lite mer sen, så det inte blir överdrivet långa inlägg!

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela