nattstyle

Nathalie Lundin

It's hard, but I want it my way

Publicerad 2011-11-30 20:25:11 i Musik<3,


Just nu försöker jag lära mig "When I held ya" på gitarr...men det är en aning svårt. Fast jag är envis!
Men det var massa udda ackord osv. Någon som har några bra tips? :) <3
Jag älskar verkligen Moas låt, älskade den redan när hon spelade den på sin audition, kommer ni ihåg att jag lade upp hennes audition på bloggen då!? :D Och jag hoppas verkligen att hon vinner, vem tycker ni??
När det kommer till IDOL så har jag alltid bara kollat på alla auditions och finalen, allt annat brukar jag skippa, haha! Fast jag har hört att det är många som gör så :)


Bilder från sen sommar iår, kommer ni ihåg?? <3

Inställd slöjd

Publicerad 2011-11-30 20:17:48 i Allt möjligt,Hey alla! :D
Oj, jag har inte mycket tid till att blogga..! Men jag ska försöka bättra mig! :) Men igår var det sov morgon och reflektionsdag, väldigt onödigt eftersom jag bara hade tre frågor på svenskan att svara på, riktigt dåligt att man inte får vara hemma på reflektionsdagarna längre..! Men det var väl helt ok. :) Och idag gick dagen väldigt snabbt kändes det som. Det var ju skönt! Bakning på hemkunskapen och sen i slutet av dagen så blev slöjden inställd, wihoo! Sen var det bara att gå hem för att göra svenska-läxan. Så nu har jag läst en del..Duktigt!


One week closer christmas..

Publicerad 2011-11-28 18:54:34 i My days <3,


Yeah readers!
Min måndag började med en sovmorgon, nice! Sen var det en rätt skön och rolig dag.. Skitrolig idrottslektion! Det var redskap och lite roliga saker, alla tyckte det var väldigt kul och det var det! Gympaläraren Anders var oxå nöjd! När jag kom hem fixade jag lite food och sen drog jag ut i spåret för att jogga! Det var otroligt skönt. För att sen komma till duschen och efter det hade mamma gjort en sjukt god middag <3

Nyss åkte vi och hämtade ut ett paket, alltid lika roligt! Mamma har beställt massa roligt! :D

Bilden:
Jag imorse och den fina morgonsolen! :)

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela