nattstyle

Nathalie Lundin

Onsdag!

Publicerad 2012-03-28 22:51:29 i PRAO 2012,


Den här onsdagen rullade på jättebra i butiken och det var ovanligt mycket kundar idag, härligt! Lite random på en onsdag men det är ju grymt! Så vi fick fullt upp. Jag slutade vid 5 vilket var rätt skönt eftersom jag har väldigt mycket att göra nu innan tävlingen! På fradag rullar vi till Göteborg! Men jag kommer mobilblogga då, blogg.se appen har uppdaterats bra! Så idagvar det bara att åka hem-> Handla-> Äta middag-> Packa-> blogga. Så såg min kväll ut, haha! Så snart ska jag dra mig till sängen och sova. Och vid lunchtid idag köpta jag mig en iste på Wayne´s och pluggade lite på svenskan. I värsta fall får jag ta med mig arbeta till Götet men jag hoppas att jag slipper. Och imorgon är det sista PRAO-dagen..Kommer sakna Linnéa, Carro, Anna och butiken! <3

Bra bild för att vara tagen med mobil! (Iphone)

Jaha, fint väder?

Publicerad 2012-03-28 22:13:53 i Allt möjligt,


Hej! Jag tänkte publicera ett inlägg till imorse men bilderna vägrade så det blev inget, tyvärr. Men dagens väder idag var ju hemskt, regn och allt. Vad hände med våren och sommarkänslorna. Men heldre regn än snö iallafall! Självklart tänker jag aldrig på att ta med paraply så jag fick ju vänta på bussen i regnet på vägen hem. Speciellt när jag hade min nya Jofama jacka som jag inte tror tål vatten så bra.. Men det gick bra och jag slapp gå 20 minuter från stationen för pappa hämtade upp mig, tack och lov! Den första bilden är från imorse och den andra från i fredags..

About Yesterday:

Publicerad 2012-03-28 08:08:40 i Allt möjligt,


God morgon! Seriöst vad fort det går, redan april snart! Men det gillas. Snart påsklov! Men igår han jag inte blogga pga Prao, träning osv. Min handledare sa att jag fick åka iväg till Stinsen (som ligger några minuter från Sollentuna med buss) och gå till The Body Shop där för att kolla på en film om butiken. Och det ville jag. Filmen var väldigt bra också och i deras lager fanns det två små söta chihuahuor. Galet söta! Men efter någon timme där så åkte jag tillbaka till Sollentuna och hade en fortsatt bra dag där. Jag slutade 3 och tog bussen mot Lindas PRAO i Barkarby. Hon har en väldigt rolig handledare..haha! Men sen åkte vi till träningen där vi hade genrep, tagga till Göteborg nu!!

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela