nattstyle

Nathalie Lundin

Håltimme

Publicerad 2012-08-31 12:28:58 i My days <3,

 
Hey! Just nu är jag faktsikt hemma, vi har tre timmars håltimme idag igen! Härligt. Men det var för våran So blev inställd, men det var otroligt passande efter vi hade haft löpning ute i spöregnet innan..så det var väldigt passande att få gå hem och duscha, värma sig och äta. Perfekt! Jag hade ändå glömt handduk så det var ju tur! Runt halv två ska jag tillbaka till skolan igen för att ha en lektion, sen slutar vi. Skön fredag! Efter skolan åker jag kanske till donken/Emils och myser lite. Och vid fem i eftermiddag ska jag ju jobba med några kompisar, ska bli så kul! Och tjäna pengar samtidigt!
 

30 augusti - skolfoto

Publicerad 2012-08-30 21:58:45 i Bästa! <3, Foto - utgång/Vänner, My days <3,

 
Hey! Idag har varit en rätt bra dag! Det var dags för skolfoton! Sista skolfotona i viksjöskolan! Dom här fyra åren går fort! Men dom blev nog bra och jag hoppas jag blev nöjd. Själva skoldagen var riktigt chill, började sent och slutade tidigt osv. Härligt! Dock blir det inte så imorgon...Men det känns helt okej ändå faktiskt. Har lite roliga planer då och så jobbar jag ju! Och just det..Jag kollar ju på Vakna med the voice varje morgon, och 50 cent var där idag, rätt coolt! Och mitt knä var mycket bättre idag så jag kunde som tur var träna. Glad för det!  God natt <3

I teatern, i väntan på att få porträtten fotade!

Mys

Publicerad 2012-08-29 20:47:00 i My days <3,

 
God kväll! Eftersom jag har lite ont i knät så kunde jag inte göra så mycket på eftermiddagen osv. Så jag kör på en myskväll! Med datan i sängen och massa kuddar omkring en. Och hoppas att jag sover bort det onda i mitt knä inatt! Fattar inte hur en liten smäll i en dörr kan göra så ont? Men nu ska jag torka håret efter duschningen och sedan fortsätta min myskväll. Ha en bra kväll!

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela