nattstyle

Nathalie Lundin

31 Maj 2012

Publicerad 2012-05-31 22:09:45 i Grönalund,


Hey, som jag skrev så var vi på Medborgarplatsen och lite andra ställen i Stockholm Stad. Det var ganska roligt men man kan ju inte säga att vi hade jättetur med vädret. Haha! Men det gick bra ändå. En sak som är synd är ju att det kommer regna grymt mycket imorgon oxå.... När min syrra tar studenten! Men vi får tänka posetivt och ha grymt roligt ändå!! :D Längtar sjukt mycket! <3 Jag ska ta massa bilder (även fast vädret kommer vara sämst) Så vi syns då! <3

Mot Medborgarplatsen!

Publicerad 2012-05-31 08:08:26 i My days <3,


Hej! Första Tema-dagen var väldigt rolig! Vi gjorde inte så värst mycket men det var lite frågesport och lite jobb med Stockholm, det var riktigt chill och roligt. Idag ska vi ta oss till Medborgarplatsen och stadsvandra lite, det blir nog mysigt! Jag hoppas dock att vi kommer hem vid en hyfsad tid eftersom jag måste hinna till träningen. Men det fixar sig nog, dom sa att vi inte kulle bli så sena. Så vi ses kanske efter träningen. Kram

Tema dag 1

Publicerad 2012-05-30 07:37:06 i My days <3,


God morgon! Idag börjar temadagarna, det är alltid lika roligt! Jag har tema: Stockholm med några kompisar. Vi får se vad vi ska göra dom här fem dagarna! Jag vet att vi ska åka till bland annat Skansen och Stadshuset. Så det blir nog roligt! Jag ville inte ha kören igen eftersom jag redan har testat på det och det är ganska jobbit. Man måste komma tillbaka på skolavslutningskvällen och man missar också klassdagen, och det vill jag inte! Det blir som en mini-klassresa, och det vill man ju inte missa! Så jag ser fram emot Stockholmstema!
Efter skolan ska jag till Jakobsberg för att hitta en klänning med min kompis, jag har redan hittat en men jag ska följa med och hjälpa henne. Det blir kul! Och eftersom vi inte har något plugg kvar så kommer jag äntligen kunna träna efter skolan! Jag ska ta en löptur för att få upp konditionen igen och sedan kör jag styrka. Love it! Uppdaterar när jag kommer hem. Kram!

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela