nattstyle

Nathalie Lundin

Sista oktober

Publicerad 2012-10-31 22:43:41 i Bästa! <3,

 
Min dag har bestått av Spa, plugg, plugg, tv. Intressant...Nej men jag har faktiskt en hel del plugg att göra tyvärr! Men så kan det gå ibland. Ska man satsa på skolan så ska man.  Remember that. Jag börjar iallafall bli klar med SO uppsatsen snart. Men den är fan inte lätt alltså! Men jag kämpar! I sånna här lägen är det bra att ha min kompis Anton! Vi peppar varandra som satan... A-barn såklart!
 
Satsare.... Anton och Natta style! Hahah!

Spa, skanstull

Publicerad 2012-10-31 22:24:30 i Skönhet,

 
Hellu! Som sagt var jag och Mami i skanstull på ett spa, åh herrugud vad mysigt det var! 100 minuter med massage, heta stenar och ansiktsbehandling. Det var väl behövligt! Så värt. Det var tänkt att vi skulle shoppa lite därefter men det skippade vi och åkte hem istället.
 

Tagga SPA med mami

Publicerad 2012-10-31 08:33:38 i My days <3,

 
God morgon! Det var lite tungt att gå upp rätt tidigt på morgonen igen, för jag ska på SPA med mamma, det ligger någonstans i Skanstull. Vi ska åka dit runt 9. Det kommer bli så jäkla mysigt! Jag längtar!
Igår kväll var det förresten litesvårt att sova, för jag började helt plötsligt tänka på skräckfilmen, haha! Lite läskiigt faktiskt men det gick bra ändå!
 

Om

Min profilbild

Nathalie Lundin

Hey I'm Nathalie, a 17 year old girl from Sweden. This is my lifestyle blog mixed with fashion etc. Enjoy! Instagram: @nattlundin Vine: Nathalie Lundin Fanpage: "nattstyle blogg" on facebook Välkomna till nattstyle.blogg.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela